HeWe Kruiden organiseert diverse activiteiten. Of u met z’n tweeën komt of met een hele groep, we maken graag een passend programma voor u. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Pesto-Workshop
Gezellig met vrienden, collega’s of familie uit? Lekker actief bezig zijn? Bezoek dan de kop van Limburg waar kruidenteler Jeu en gastvrouw Annelies van de Bourgondische Hoeve samenwerken om u een verrassende, leerzame en vooral smakelijke middag uit te bezorgen. Klik hier voor  meer informatie.

Zelf kruiden plukken
Zin in zelfgeplukte muntthee? Pluk je eigen munt in de kas en drink ter plekke een vers kopje thee. De rest van de ‘oogst’ gaat mee naar huis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Rondleiding
Ga mee op rondleiding door de kas onder leiding van Hendrickx senior. Hij vertelt u vol passie alles over de kruidenteelt en geeft u handige, smakelijke tips voor thuis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Shoppen
Shop lekkere verse kruiden bij elkaar, met keuze uit maar liefst 23 verschillende soorten. Laat u adviseren over de ontelbare culinaire mogelijkheden.

Picknicken in de kas
Eet uw lunchpakketje lekker op in onze kas, tussen de geur van onze kruiden. De picknick is natuurlijk pas compleet met een kop heerlijke verse muntthee.